Objavte nový priestor pre Váš Nasledujúci Event

Predstavte si, že potrebujete nájsť dokonalé miesto pre váš ďalší podnikateľský seminár alebo inšpirujúce školenie. Nie je potrebné hľadať ďaleko

Málokomu je známe, že alternatíva k často predraženým hotelom a konferenčným centrám je priamo v srdci Banskej Bystrice. Mesto ponúka dve elegantné zasadacie miestnosti, ktoré sú ideálne pre tých, ktorí hľadajú cenovo dostupné, no zároveň kvalitne vybavené priestory pre obchodné stretnutia, školenia, semináre či workshopy.

Tieto miestnosti sa nachádzajú v budove mestského úradu, ktoré sú cenovo dostupné a skvele vybavené. Miestnosť č. 250 je komfortná pre 15 až 20 osôb, zatiaľ čo miestnosť č. 290 môže pohodlne hostiť 40 až 50 účastníkov. Po rekonštrukcii v roku 2009, sú tieto priestory nielen moderné a funkcionalizované, ale aj ladené do príjemného dizajnu, čo vytvára perfektné prostredie pre každé podujatie.

Bonusom k prenájmu zasadačiek je možnosť využitia doplnkových služieb za výhodné ceny, ktoré pridávajú hodnotu a pohodlie pre organizátorov i účastníkov.

  • Príprava siene je k dispozícii za cenu 35,- €, čo zahŕňa kompletné pripravenie priestoru podľa vašich potrieb.
  • Tiež môžete využiť prenájom šatne za 25,- € za hodinu, čo pridáva komfort pre hostí a účastníkov.
  • Ak vaše podujatie vyžaduje technickú podporu, môžete sa spoľahnúť na moderný konferenčný systém, ktorý je dostupný pre celú sieň za denný poplatok 350,- €.
  • Pre podujatia s medzinárodnou účasťou je k dispozícii tlmočnícke zariadenie, kde ceny sa líšia podľa počtu jednotiek: do 60 kusov za 3,- € za kus na deň a nad 60 kusov za 5,- € za kus na deň.
  • Navyše, mesto ponúka službu zhotovenia zvukového záznamu, aby ste si mohli uchovať hlavné momenty vašej konferencie. Cena za hlavný záznam je stanovená na 90,- € na deň, zatiaľ čo pre tlmočený záznam je cena 120,- € na deň.

Banská Bystrica sa tak stáva prvotriednou destináciou pre organizátorov, ktorí hľadajú cenovo dostupné a zároveň kompletné riešenie pre ich podujatia, a to všetko v príjemnom prostredí mestského úradu.

Banská Bystrica týmto poskytuje vynikajúcu možnosť pre organizátorov podujatí, ktorí hľadajú cenovo efektívne riešenie. Ušetrite vaše prostriedky a zároveň prekvapte účastníkov vašich podujatí unikátnym a profesionálnym priestorom, ktorý mesto Banská Bystrica ponúka.